Reviews


5 stars after 254 reviews
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker weer ‼️ 5/29/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was top 5/28/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! Gisteren voor het eerst besteld. Eten was goed en bezorging was heel snel. 5/27/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Udon noodles met kip en rund besteld! Was heerlijk! Vers , warm en snel bezorgd!❤️ 5/25/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4 stukken uit bestelling genomen tegen dezelfde prijs. Jammer. 5/21/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De rollator te groot om in een keer in je mond te stoppen, verder prima erg genoten 5/21/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De rollator te groot om in een keer in je mond te stoppen, verder prima erg genoten 5/21/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk te bestellen via de website. Was op tijd klaar en pokebowl was Super ! Gaan we vaker doen 5/15/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/11/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snelle service en heerlijke gegeten! Zowel de sushi als de nasi en de yakatori, erg lekker! 5/7/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goed en lekker 4/24/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Na lang nadenken nog steeds helemaal niks aan te merken op service en kwaliteit. Op tijd bezorgd, en smaakte prima. 4/22/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat de samenstelling van de tuna-set is veranderd. V Wij vinden die spicy (blik-)tonijn geen lekkere sushi en missen de maki sushi. Minder stuks helaas ook nog eens. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging! Heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bijzonder GOED! 4/20/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering en ontzettend lekker. 4/5/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, netjes verpakt, goede smaak 3/28/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Duurde langer dan verwacht maar het eten was heerlijk 3/25/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
schone zaak, vers en lekker eten, het eten stond op tijd klaar, zeker voor herhaling vatbaar! Ps de website werkt naar behoren maar ik zou bij bijvoorbeeld de wakame graag weten hoeveel je krijgt. 3/21/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede sushi, maar ook warme gerechten goed. Bezorging netjes en op tijd. 3/21/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
de sushi was in doos gepropt en zeer matig van smaak 3/18/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top en bezorgen lukte nu wel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
i have ordered tuna box, and tuna had white thingies in the meat that you can chew at all, too bad 3/13/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik miste de lekker majonaise, zat er deze x heel minimaal bij in de pokebowl This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele lekkere sushi voor een nette prijs. Zeer goede kwaliteit! Snelle levering en vriendelijke bezorgers. 3/9/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superrrrrr lekker, we hebben weer genoten 3/6/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pokebowl kip besteld, heel erg lekker en vers. Zeker voor herhaling. En netjes op de afgesproken tijd stond het klaar. 3/5/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes op tijd geleverd en de gerechten smaakte heerlijk 3/4/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Neen , konden alleen afhalen , niet laten bezorgen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Kon alleen afhalen en niet laten bezorgen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en snelle service 3/1/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/1/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging, super! 2/26/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Sommige sushi’s zaten een beetje aan de bodem van inpak doos vast geplakt. 2/26/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde erg lang. De ene keer krijg je wel wasabi, gember en sojasaus bij de pokebowl en de andere keer niet. Staat niet duidelijk op de website. Paar keer erg lekker gegeten maar deze keer viel het tegen. Volgende keer zal nog wel even duren. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze keer was de salade minder dan de vorige keren (de hoeveelheid). 2/23/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste sushi die ik ooit op heb en zeer snelle bezorging. Echt een aanrader. 2/23/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Vanwege de drukte op valentijnsdag werd de bestelling een half uur later bezorgd. Als goedmaker werd er wat extra's bij geleverd, was erg lekker. Volgende keer gewoon weer bij Koy To Go bestellen. 2/14/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Minder saus op de kip teryaki en Ossehaas. Daardoor te droog 2/14/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verrassend lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en op tijd bezorgd. 2/9/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/6/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer helemaal top 2/1/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/31/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/25/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verrukkelijk! Ik heb de pokebowl en de geflambeerde tonijn en tonijn met avocado besteld zo lekker!!! 1/25/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker maar er zat geen wasabi en gember bij anders 3 keer 5 sterren. Verder erg goed 👍 1/24/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/21/2024
Koi To Go Heyhoefpromenade 69 0133030342
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/21/2024
Koi To Go 5 stars after 254 reviews
Koi To Go